Miért mi?

A cég vezetője 23 éves tapasztalattal rendelkezik, az SK Car Kft 2007.- óta folyamatosan működik. Saját telepünkön végezzük a tevékenységet. Komplett ügyintézés keretén belül értékesítjük az autóinkat. Több bankkal állunk szerződésben, ezért ügyfeleinknek a helyszínen biztosítunk komplett nyíltvégű és zártvégű lízinget. Ezen kívül teljeskörűen casco és kötelező biztosítást ügyintézést is végzünk az irodánkban. Ezen kívül saját autómosóval és autó kozmetikával is rendelkezünk.

Miért az SK Cart válassza? Miben vagyunk jobbak az Ön számára, mint a többiek?

Tisztességes piaci szereplőként senki sem szeretne magának problémás helyzeteket, így mi sem. Kizárjuk a kétes eredetű gépkocsikat a rendszerünkből. Cégünk a beszerzési forrásban látja a megoldást. Így csakis ellenőrizhető, partnerektől szerezzük be a gépkocsikat.

Milyen garanciára számíthat?

Sok fiatalabb használtautónknak van még gyári garanciája is, de az idősebb autókhoz külön biztosítunk garanciát. Szerződésben állunk a Mapfre Garancia nevű céggel, és vele karöltve biztosítunk garanciát.

Honnan érkeznek a használt gépkocsik?

Egy része a használt autónknak az Európai unióból érkezik hozzánk, a másik része Magyarországi forgalomba helyezésű gépjármű.

Utána lehet nézni valahol az használt autók történetének?

Cégünk minden adatott kiad a gépkocsikról, amivel lehet azonosítani és leinformálni a hirdetett autóinkat. Ezen kívül minden autónk átvizsgáltatható szakemberrel is a vevő kérésére.

Hány autót adtunk el eddig hozzávetőlegesen – vagy éves viszonylatban?

Cégünk eddig több ezer használt autót értékesített az évek folyamán, éves szinten is több száz gépjármű fordul meg a telephelyünkön.

Ha Ön nem szeretne a papírozással, utánajárással foglalkozni, erre is van megoldásunk…

Nem is kérdés! Komplett ügyintézés keretén belül értékesítjük az autóinkat, Önnek erre ne legyen gondja.